Διαφήμιση
Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 13:14

H High End Systems στην Prolight+Sound 2018

H High End Systems παρουσίασε όλες τις νέες της υλοποιήσεις στη φετινή έκθεση Prolight+Sound 2018, ενώ έδωσε την ευκαιρία για hands-on demos στις κονσόλες της οικογένειας Hog 4 συμπεριλαμβανομένων των Hog 4, Full Boar 4 και Road Hog 4. 

Οι επισκέπτες, είδαν επίσης από κοντά το νέο Hog 4 v.3.8.0 software, που περιλαμβάνει το νέο desktop color scheme με την ονομασία 'stealth,' και τη δυνατότητα ενός ακόμα εξωτερικού monitor/touchscreen για τις HedgeHog 4 κονσόλες.

Σε περίοπτη θέση στο booth της εταιρίας υπήρχε η νέα προσθήκη στην οικογένεια των automated luminaires, Sola Series με το νέο SolaFrame 750 που έχει μεν compact διαστάσεις, αλλά πολλαπλές δυνατότητες, όπως 11.300 lumens, 6–50 degree zoom, rotating gobo wheel κλπ, ενώ σύμφωνα με την High Ene προσφέρει τη μεγαλύτερη παλέτα εφέ μεταξύ των αντίστοιχων κεφαλών αυτής της κατηγορίας μεγέθους και όγκου.
Επίσης, το SolaFrame Theatre είναι το πρώτο automated LED της αγοράς, που προσφέρει απόλυτα αθόρυβη λειτουργία, καθώς δεν περιλαμβάνει κανέναν ανεμιστήρα, διαθέτει μια high-CRI LED engine, και υποστηρίζει 15.000 field lumens, μαζί με το full-frame shuttering system της High End. Προορίζεται για τηλεοπτικές, θεατρικές και άλλες εφαρμογές που εκτός από την ποιότητα ζητούμενο είναι και η απόλυτη ησυχία. 

Είδαμε επίσης (από την ίδια σειρά προϊόντων με LED φωτεινή πηγή) τα SolaWash 2000 (η ναυχαρχίδα της σειράς με την 600W Ultra-Brite LED source) και SolaSpot 1000 (με την 440W Ultra-Brite LED engine και το ειδικά σχεδιασμένο οπτικό σύστημα).

Επίσης, την Τετάρτη 11 Απριλίου το απόγευμα στις 5 μ.μ έλαβε χώρα το τελευταίο session του διαγωνισμού Hog Factor, που αποτελεί τον πρώτο αναγνωρισμένος, παγκόσμιο διαγωνισμός προγραμματισμού φωτισμού με ακαδημαϊκά στάνταρ. Εκεί συμμετείχαν 4 ομάδες προκειμένου να κερδίσουν μεγάλα βραβεία καθώς και τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό Hog Factor Prolight Champion.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της High-End Systems θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision…

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση